Jeugdloopgroep.nl
                         De site voor jong en oud.               Samen lopen is leuker

Hier staan al onze sponsoren 
Door er op te klikken gaat u naar hun website

In dit restaurant ben je hartelijk welkom voor een heerlijke koffie of thee met de enige echte DROOM-appeltaart. Die wordt warempel in huis gebakken! Een glas limonade, een lekker wijntje of een speciaal biertje wordt met liefde geserveerd door medewerkers van DROOM!
Je kunt genieten van een lekkere verse salade, diverse broodjes en
warme lunchgerechten. Er wordt gewerkt met pure, eerlijke producten.
Zelf ervaren, kom dan een keer langs.

KOFFIE, THEE, BONBONS, GESCHENKEN EN OOK IN DE WINTER IJS

Ook in de koudere maanden is het genieten in het zonnetje achter het glas. Koffie, een enorm assortiment verse thee, heerlijk gebak, handgemaakte bonbons, Gardiner’s Fudge, ambachtelijke Italiaanse koekjes (de echte Cuore di Mandorla!), frisdranken, verse vruchtensappen: voor ieder wat wils.
De bonbons, koekjes, chocolade, andere lekkernijen en thee zijn prachtig te combineren tot een heerlijk geschenk.
La Piazza is dagelijks geopend, op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur.
La Piazza
 Arnhem 

Zuivelhoeve

Naast een breed assortiment Hollandse kazen kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste buitenlandse kazen, vers gebrande noten, de lekkerste tapas, zuidvruchten en allerlei andere lekkernijen. Er is altijd iets te proeven, of het nu gaat om een nieuwe heks’n kaas-smaak of een bijzondere kaas. Uiteraard  adviseren wij u graag en vertellen wij u het verhaal achter onze producten. Want als je weet wat je eet, proef je meer!

AMI Kappers telt ruim 80 salons in Nederland. Je vindt dus altijd een salon bij jou in de buurt. Daarnaast is AMI Kappers de eerste kappersorganisatie met een eigen haarmodelijn, een eigen professionele haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academie, waar al hun haarstylisten getraind worden. 

Dus zoek je een vertrouwde plek waar je met een goed gevoel in de stoel kunt kruipen bij één van hun haarspecialisten? Ze staan graag voor je klaar. Met of zonder afspraak, altijd bereikbaar!

  • 3